2 svar till “Fridolina Gunnar Felicia (utadopterade)”

  1. Hej!
    Vår katt Maja rymde från en stuga på Grännäs camping utanför Valdemarsvik 26/7 i somras. Hon var synlig i ett villaområde i närheten och hördes jama på nätterna veckan 5-12 augusti. Hon kunde ”matas fram” och fastnade i en fälla vi lånat från djurskyddet i Västervik. Tyvärr släppte mannen som laddat fällan ut henne av misstag när han väntade på att vi skulle komma och hämta henne, vi bor i Eskilstuna. Sen dess ingen framgång i allt vårt letande!Tycker att Fridolina liknar en avmagrad Maja. Maja fick inte sitt p-piller måndag den 29 aug som hon skulle då hon inte återvände till stugan och kan ha ungar som är ca 7 veckor gamla. Maja har mycket vitt på hals och bröst och vita tassar, de bakre vita upp till hasen. Man ser inte på bilden om Fridolina har något vitt, men hennes ungar har ju mycket vitt, särskilt Felicia! Likheten är så pass stor att jag är tacksam få veta om Fridolina kan vara Maja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *