Stödja oss

Ett jättestort tack till alla privatpersoner som bidrar till vår verksamhet, utan dessa välvilliga personer skulle vi inte kunna driva Spinnhuset. Samt till vetrinärer som ställer upp, ibland med kort varsel i akuta ärenden. Samt de affärer som låter oss ha insamlingsbössor vid sina kassor. Samt Royal Canin som har sponsrat oss med kattmat.

Vill du sponsra oss?

Vårt plusgiro är: 419 97 30-5, alternativt: swish: 1235156484

Orgnr: 875003-2149

Ge ett bidrag

Alla bidrag mottages tacksamt. Såväl mat som leksaker och penningbidrag.

Att arbeta som volontär på katthemmet innebär följande

Att alla arbetar helt ideelt, ingen form av ersättning utgår. Vi har ej möjlighet att ta emot praktikanter, det beror på att vi ej kan erbjuda dagligt fadderstöd på plats. Blivande volontärer på Spinnhuset skall ha goda kattgrundkunskaper med sig och längre tids erfarenhet av just katter. Inte bara husdjur i allmänhet.

  • Du som volontär jobbar med stort tålamod i lugn o harmoni utan stress med såväl katter som andra volontärer.
  • Du som volontär hjälper till med socialträning av de katter som farit illa och tappat förtroendet för människor.
  • Du som volontär måste ha god fysik för att klara den dagliga städningen och för att det är tungt att lyfta tunga sand o matsäckar.
  • Du som volontär måste vara social , dela våra värderingar för att kunna hjälpa till med kontakter och informera / introducera blivande kattköpare på ett bra sätt.
  • Du som volontär får gemenskap, delta i volontärsträffarsamt vidareutveckla dina tidigare kattkunskaper.
  • Du får som ny volontär gå bredvid en fadder några veckor så att vi känner att katter och övriga volontärer blir ett bra team tillsammans.

Hör av dig till oss så berättar vi mer.