Volontärer sökes

Vi efterlyser fler volontärer till oss inför högsäsongen nu till sommaren. Då många av oss har semester och antalet katter ökar med honor och kattungar.
Hör av er via mail eller på telefonnummer: 0768809067
Eller besök oss på öppet hus söndagar 12,00-14,30 och träffa våra fina katter.

2 svar till “Volontärer sökes”

  1. Hejsan! Jag såg att ni behövde volontärer och undrar om ni fortfarande behöver det? Jag är 23 år och bor i Kumla med min mor och mina egna 2 katter och skulle mycket gärna vilja hjälpa till om det fortfarande behövs då jag älskar katter otroligt mycket och är uppvuxen med dem så erfarenheter har jag mycket av när det gäller katter. Jag är mycket lugn och har mycket tålamod med djur. Har inga problem att stanna längre för att hjälpa till och då jag har inget att göra om dagarna nu under sommaren så kan jag hjälpa till när som helst.

    MVH
    Ellinor Hagberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *